Un limbaj comun pentru furnizorii de pe tot globul!

Acest lucru va fi posibil odată cu publicarea noului standard internațional ISO 22905Chain of custody care contribuie la creșterea încrederii consumatorilor și a producătorilor prin reducerea costurilor de aprovizionare. Standardul stabilește liniile directoare privind managementul riscurilor și cel al condițiilor de producție.

ISO 22095Chain of custody, oferă o soluție simplă și funcțională în toate sectoarele de afaceri. Prin implementarea acestui standard, organizațiile vor putea obține o procesare mai rapidă a activităților zilnice care vor fi documentate mult mai eficient, ceea ce va duce la costuri reduse.

Cerințele stabilite de acest standard sunt definite în mod diferit în funcție de sectoarele de activitate și materiile prime folosite, putându-se utiliza și pentru siguranța alimentară, sustenabilitate sau calitatea produselor.

Standardul oferă un limbaj comun, aplicabil la nivel global, iar sistemele deja existente pot face referire la acesta pentru clarificarea diferențelor dintre sistemul lor și modelele generice oferite de standardul ISO 22095.

Pe termen lung, standardul va duce la simplificare muncii producătorilor și a furnizorilor, permițând sectoarelor sau activităților specifice să facă trimitere la cadrul comun al standardului ISO 22095 pentru aspectele legate de lanțul de custodie.

Unul dintre principalele obiective ale noului standard este acela de a descrie modelele lanțului de custodie într-un mod generic, folosind o terminologie care poate fi ușor înțeleasă și utilizată în multiple sectoare de activitate.

Pentru mai multe informații sau pentru a achiziționa acest standard, vă rugăm să contactați biroul de vânzări ASRO (vanzari@asro.ro).

Vizionați clipul de mai jos pentru a afla mai multe despre Chain of custody