Organismul Național de Standardizare – ASRO vine în sprijinul dvs. și organizează cursuri de formare profesională, cu lectori profesioniști, pentru a vă ajuta să vă clădiți cariera pe care o doriți.

Astfel, din confortul și siguranța oferită de propriul dvs. birou sau chiar de propria dvs. locuință, puteți participa la cursuri online în sistem videoconferință (prin platforma GoToMeeting), cu lectorul ASRO și colegi de curs de pe întreg teritoriul țării.

De ce cursuri online?

  • contactul cu lectorul ASRO și colegii de curs are loc numai în mediul virtual;
  • economisiți timp și bani, deoarece nu există cheltuieli de călătorie sau cazare.

Programul de curs va cuprinde și pauze, la fiecare două ore, iar în ultima zi de curs se va susține testarea care se va transmite prin e-mail, în timpul alocat, către lector. Certificatul va fi transmis prin poștă la adresa indicată, în maxim 30 de zile de la finalizarea cursului sau, în funcție de preferință, va fi ridicat de la sediul ASRO de către cursant.

Cursurile online se pot organiza pentru minimum 6 și maximum 10 cursanți. Pentru cursurile online ASRO acordă un discount de 10% din prețul de bază al cursului.

Cursurile de tip self study oferă oportunitatea de a adresa întrebări și primi răspunsurile necesare de la lectorul ASRO, pe parcursul studierii materialelor de curs oferite în termen de 30 de zile.

Printre avantajele acestui tip de curs se numără:

  • libertatea de a acumula informații fără restricții majore de timp – parcurgeți materialul primit în ritm propriu;
  • flexibilitate în alegerea datei testării finale.

În cazul cursurilor tip self study este necesar să aveți un calculator, laptop sau tabletă cu acces la internet. Materialele vor fi accesate dintr-un cloud, cu username și parolă pe care o veți primi prin e-mail. Eventualele întrebări și formularul de testare vor fi transmise și descărcate din cloud sau prin e-mail. Se acordă o reducere de 15% din prețul de bază al cursului. Descoperă programul cursurilor și îndrăznește să faci mai multe pentru organizația în care activezi.