Proiectele de standarde române originale, europene sau internationale sunt supuse anchetei publice. Asupra acestor proiecte poate face observaţii orice persoană fizică sau juridică. Proiectele pot fi obţinute de la ASRO precizând indicativul şi titlul standardului.

Observaţiile trebuie transmise pe adresa de email: ancheta.publica@asro.ro, până la termenul indicat după fiecare proiect.

Proiecte de standarde române

Proiectele de standarde române originale de mai sus (teme noi şi revizuiri) sunt supuse anchetei publice. Asupra acestor proiecte poate face observaţii orice persoană fizică sau juridică. Proiectele pot fi obţinute de la ASRO precizând indicativul şi titlul standardului. Observaţiile trebuie transmise pe adresa electronică a Asociaţiei de Standardizare din România, ancheta.publica@asro.ro, până la termenul indicat după fiecare proiect, termen care reprezintă sfârşitul anchetei publice.

Proiecte de standarde europene

Proiectele de standarde de mai jos sunt supuse anchetei publice. Asupra acestor proiecte poate face observaţii orice persoană fizică sau juridică, pe adresa electronică a Asociaţiei de Standardizare din România, ancheta.publica@asro.ro. Proiectele pot fi obţinute de la ASRO precizând indicativul şi titlul standardului. Termenul limită până la care se pot trimite comentarii este cu 30 zile calendaristice înainte de termenul limită de vot (dea), indicat după fiecare proiect. Pentru proiectele aflate în faza de vot formal, identificate prin indicativul Fpr XXXXX, comentariile pot fi numai de natură editorială.

Proiecte de standarde internaţionale

Proiectele de standarde de mai jos sunt supuse anchetei publice. Asupra acestor proiecte poate face observaţii orice persoană fizică sau juridică, pe adresa electronică a Asociaţiei de Standardizare din România, ancheta.publica@asro.ro. Proiectele pot fi obţinute de la ASRO precizând indicativul şi titlul standardului. Termenul limită până la care se pot trimite comentarii este cu 30 zile calendaristice înainte de termenul limită de vot (dea), indicat după fiecare proiect.

ARHIVĂ