O comunicare de mediu mai eficientă în organizații mulțumită noii ediții a standardului SR EN ISO 14063

În economia globală actuală a devenit esențial ca o organizație să fie transparentă atunci când vine vorba despre impactul său asupra mediului și despre implicarea sa în acțiunile de protejare a mediului.

Acest lucru este posibil acum prin comunicarea de mediu –  procesul privind schimbul de informații cu scopul de a consolida încrederea, credibilitatea și parteneriatele.

În plus, comunicarea de mediu trebuie să reflecte și valorile unei organizații, având o influență puternică atât asupra modului în care este percepută organizația, cât și asupra acțiunilor întreprinse în cadrul acesteia.

Noua ediție a standardului SR EN ISO 14063:2020, Management de mediu. Comunicare de mediu. Linii directoare și exemple tocmai a fost actualizat pentru a se alinia cerințelor standardelor din domeniu, oferind orientări și caracteristici suplimentare.

Acesta furnizează organizațiilor din întreaga lume îndrumări asupra principiilor generale, politicii, strategiei și activităților referitoare la comunicarea de mediu internă/externă, utilizând cele mai bune practici convenite la nivel internațional.

SR EN ISO 14063 oferă o bază solidă pentru elaborarea strategiilor și politicilor de comunicare în domeniul mediului, astfel încât organizațiile să poată discuta despre activitățile lor și să faciliteze dialogul într-un mod clar și eficient.

Standardul este aplicabil oricărei organizații, indiferent de tipul, dimensiunea, locația, structura, activitățile, produsele și serviciile acesteia, chiar dacă dispune sau nu de un sistem de management de mediu.

Pentru achiziționarea standardului, accesați magazinul nostru online sau luați legătura cu Departamentul Vânzări (vanzari@asro.ro).

Membrilor ASRO li se acordă o reducere suplimentară de 15%.