Lawrence D. Eischer Awards 2021

Digitalizarea și prelucrarea datelor din sectorul industrial oferă companiilor posibilitatea de a lua decizii mult mai eficiente.

Comitetul tehnic ISO/TC 184/SC 4, Industrial data a câștigat în acest an prestigiosul premiu ”Lawrence D Eischer”, ca recunoaștere a activității deosebite din domeniu.

În cadrul ISO/TC 184/SC 4 au fost elaborate peste 770 de standarde internaționale care au ca scop sprijinirea tehnologiei ce captează date de înaltă calitate pe tot parcursul ciclului de viață al unui produs.

Prin intermediul acestor standarde, organizațiile au posibilitatea de a utiliza într-un mod eficient resursele, de a promova procesele și de a se asigura că utilajele și serviciile funcționează corespunzător.

Acest comitet este un exemplu de model care servește nevoilor industriei într-o manieră rapidă, receptivă și incluzivă, concentrându-se pe o colaborare eficientă și o îmbunătățire continuă.

ISO/TC 184/SC 4 este recunoscut în special pentru proactivitatea sa, volumul său mare de standarde de calitate, sporirea numărului de participanți la procesul de standardizare și adoptarea unei abordări inovatoare în activitatea comitetului.

Premiul ”Lawrence D. Eicher” este decernat anual de ISO ca recunoaștere pentru contribuția semnificativă și performanțele deosebite ale unui comitet tehnic sau subcomitet ISO în activitatea de elaborare a standardelor internaționale. Premiul poartă numele lui Lawrence D. Eicher, fost Secretar General al ISO în perioada 1986-2002.

ASRO este membru observator în cadrul ISO/TC 184/SC 4.

Puteți viziona mai jos clipul realizat de ISO pentru acest comitet.