Frumusețe la standarde înalte

Adevărata frumusețe este dată de echilibrul perfect dintre minte și corp.

Femeile îndrăgesc saloanele de înfrumusețare: o nouă coafură sau o piele catifelată, le fac să fie pline de încredere şi strălucire. Însă, pentru a beneficia de o experiență plăcută, este nevoie de o calitate înaltă a serviciilor oferite.

Pentru a veni în sprijinul celor care își doresc siguranță și confort în saloanele de înfrumusețare, ASRO a adoptat din luna august standardul EN 17226 ca standard român. Astfel, SR EN 17226 definește cerințele și recomandările privind furnizarea serviciilor din saloanele de înfrumusețare.

De asemenea, există momente în care chiar avem nevoie să ne relaxăm atât trupul, cât și mintea. Pentru aceste momente speciale, suntem încântați să vă prezentăm standardul SR ISO 17679:2018, Turism și servicii conexe. Centre SPA de relaxare. Cerințe referitoare la serviciu.

Masajul tradițional și cel modern, aromaterapia, băile de aburi, tratamentele cu lapte și ciocolată, împachetările corporale, cocktail-urile pline de vitamine necesare organismului, programele anticelulitice și multe altele ne ajută să arătăm superbe în fiecare zi!

Centrele SPA de relaxare își propun să promoveze și să echilibreze toate componentele de sănătate ale fiecărui individ, inclusiv sănătatea fizică, mentală, emoțională, socială și spirituală.

Sănătatea fizică înseamnă un corp care funcționează în cele mai bune condiții, înseamnă că suntem plini de energie și că avem poftă de viață. Pentru acest lucru este nevoie să facem mișcare zilnică, lucru care ajută la oxigenarea organismului și la circulația sanguină.

Potrivit unui studiu al Parlamentului European, fitness-ul este cea mai populară activitate sportivă din Europa, cu peste 60 de milioane de practicanți activi. Domeniul se confruntă cu o provocare, deoarece la nivel european există mai mult de 60.000 de centre de fitness, unde clienții își pot executa exercițiile fizice într-un cadru sigur.

A fost nevoie de 6 ani și de munca unor experți din partea a 10 organisme naționale de standardizare pentru ca centrele de fitness să beneficieze de un nou standard european: EN 17229:2019 – Centre de fitness. Cerințe pentru facilități și funcționarea acestora. Cerințe operaționale și manageriale.

Standardul stabilește cerințele minime pentru furnizarea de servicii în cadrul centrelor de fitness de pe continentul european. EN 17229:2019 se referă și la procedurile operaționale și manageriale pentru furnizarea serviciilor, dar și la cerințele pentru selectarea și poziționarea echipamentelor și a instalațiilor din sălile de fitness.

Standardul EN 17229:2019 – Centre de fitness. Cerințe pentru facilități și funcționarea acestora. Cerințe operaționale și manageriale este în curs de adoptare.

Atât standardul dedicat saloanelor de înfrumusețare (SR EN 17226:2019), cât și standardul pentru centrele SPA de relaxare (SR ISO 17679:2018) pot fi achiziționate de la ASRO, Serviciul Vânzări – vanzari@asro.ro.