Descoperiți noul website al inițiativei Standards + Innovation!

Într-o economie globală bazată din ce în ce mai mult pe cunoaștere este fundamental să putem stimula schimbarea și inovarea. Standardele contribuie la succesul noilor tehnologii: acestea sprijină fiecare etapă a procesului de inovare și asigură accesul rapid al produselor și tehnologiilor inovatoare pe piață.

Una dintre prioritățile CEN și CENELEC în această privință este de a îmbunătăți relația dintre comunitatea de cercetare, inovare și standardizare cu scopul de a crea sinergii și de a încuraja colaborarea. Acesta este și obiectivul proiectului BRIDGIT II, “Bridge the gap between Research, Innovation and Standardization”, proiect ce intenționează să creeze un impact pe termen lung asupra comunității europene de cercetare și inovare și care se va încheia anul acesta.

Ca parte a proiectului, noul website ce tocmai a fost lansat va servi ca punct principal de intrare în lumea standardizării pentru cercetători și inovatori. Pe lângă furnizarea informațiilor privind modul în care standardele pot contribui la inovare și cercetare, website-ul prezintă, de asemenea, și câteva povești de succes din lumea inovării unde standardele au avut un rol esențial.

Website: www.standardsplusinnovation.eu.