Corturi standardizate pentru un camping liniștit

Campingul este un mod inedit de a ne relaxa și de a ne detașa de agitația societății actuale. Să locuim pentru o perioadă scurtă de timp în aer liber pentru a ne bucura de natură, a ne odihni sau, dimpotrivă, pentru a ne aventura în extraordinar nu poate decât să ne aducă experiențe de neuitat și dorința de a ne reîntoarce în natură ori de câte ori vom avea această posibilitate.

Magia campingului constă în faptul că nu putem planifica niciodată ceea ce se va întâmpla. Este destul de greu să ne imaginăm prin ce momente vom trece petrecându-ne nopțile în pustietate sau chiar în locurile special amenajate pentru această activitate, iar tocmai acesta este și farmecul campingului.

În România există numeroase locații superbe în care să putem campa, fiind o activitate foarte îndrăgită printre români. După alegerea locului însă, trebuie să ne decidem asupra modului în care vom locui, într-o rulotă sau într-un cort.

Dacă sunteți un iubitor al aerului curat sau dacă sunteți într-adevăr în căutarea sensului de „camping”, poate doriți să vă gândiți la camparea într-un cort tradițional. Corturile cu prelată îți oferă protecție contra aerului rece din noapte, dar te face totodată să te bucuri de natură și de infinitatea cerului.

Standardul SR EN ISO 5912:2012Corturi pentru camping specifică cerințele corespunzătoare de siguranță, performanță și utilizare a corturilor de camping.

Deoarece acest sfârșit de vară ne provoacă cu temperaturi ridicate, vă recomandăm să uitați măcar pentru câteva zile de treburile zilnice și să „fugiți” din aglomerația urbană undeva în natură, să campați și să vă relaxați, bineînțeles, având corturile tradiționale standardizate. Vă dorim nopți senine cu ploi de stele și aer curat care să vă încânte sufletul și inima!

Acest standard poate fi achiziționat de la ASRO, Serviciul Vânzări, e-mail: vanzari@asro.ro.