ASRO este partener Cities of Tomorrow #8

ASRO este partener și la ediția de anul acesta a conferinței Cities of Tomorrow #8New Waves of Urban Migration. Conferința este organizată, ca în fiecare an, de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK Romania).

Ediția de anul acesta pune încă o dată accentul pe relația dintre oameni și orașe, având ca temă centrală migrația și deplasarea oamenilor atât internă cât și internatională, un subiect de actualitate în România, unde efectele emigrării masive din ultimele trei decenii sunt din ce în ce mai vizibile la nivel economic, urbanistic și social.

Evenimentul va avea loc în data de 24 martie 2020 la JW Marriott Hotel din București și își propune să abordeze migrația în mod holistic: energie, mobilitate, guvernanță și digitalizare a orașului, urbanizare, construcții durabile, siguranță și securitate, economie circulară și alte subiecte relevante care ar trebui să conducă la orașe adaptabile și durabile, cu un standard de viață ridicat.

Invitat de onoare al acestei ediții și keynote speaker este domnul Ullrich Sierau, primar al orașului Dortmund.

La fel ca în anii precedenți, conferința Cities of Tomorrow va fi o platformă de trialog între companii, societate civilă și autorități publice pentru a face schimb de bune practici și experiență. Evenimentul va conține și de această dată un concurs de proiecte și o sesiune de mese rotunde pe teme din domeniul orașelor inteligente și sustenabile.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați www.citiesoftomorrow.ro, iar pentru înregistrare completați formularul de înscriere si beneficiați de reducerea Early Bird valabilă până în data de 15 februarie 2020.