ASRO a participat la Simpozionul Euralarm, 4 iunie

Simpozionul Euralarm, eveniment anual de referință pentru industria tehnologiilor de Securitate din Europa, s-a desfășurat în 4 iunie 2018, la București, Hotel Hilton Athenee Palace. Simpozionul a fost organizat de EURALARM în colaborare cu Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate (membru Euralarm din anul 2009).

Evenimentul a fost organizat în trei sesiuni cu temele: certificarea în domeniul construcțiilor, rolul acesteia și practici curente în diferite țări ale UE, securitatea cibernetică și importanța acesteia în contextul actual și Regulamentul UE nr 305/2011 Produse pentru Construcții.

ASRO a fost reprezentată de dna Director General Iuliana Chilea care a participat in calitate de speaker la a treia sesiune de dezbateri, dedicată Regulamentului UE nr 305/2011 Produse pentru Construcții. Problemele puse în discuție s-au referit la dificultățile pe care producătorii le întâmpină în comercializarea produselor pe piața europeană, rolul standardizării și contribuția pe care aceasta o poate aduce la soluționarea unora din aceste dificultăți.