Niciodată nu este prea târziu să ne pregătim!

Întreaga omenire trece, în prezent, printr-o perioadă dificilă: simțim efectele imediate ale pandemiei de coronavirus asupra sănătății noastre și este foarte probabil ca în curând să resimțim și efectele acesteia asupra economiei globale.

Unele afaceri sunt sau vor fi obligate să își încheie permanent activitatea, altele se vor lupta să își revină, puțini sunt cei care vor trece neatinși de această încercare. Mulți directori și manageri se bazează pe cunoștințele, perseverența și adaptabilitatea lor și a celor din jur pentru a depăși această situație fără precedent, însă, cum există previziuni că astfel de evenimente ar putea deveni o apariție regulată, aceștia trebuie să ia în considerare măsuri noi pentru a se pregăti pentru viitor.

Revenirea la stabilitate va necesita planuri sistematice care să țină cont de o punctele fragile ale economiei, umbrită de amenințarea unei pandemii scoase în plan secund. Implementarea unui sistem de management al continuității activității este primul pas care trebuie făcut.

SR EN ISO 22301:2020 Securitate și reziliență. Sisteme de management al continuității activității. Cerințe vine cu o abordare nouă, bazată pe informații, în așa fel încât datele să permită o înțelegere mai bună a cauzelor și efectelor întreruperilor de orice fel și este potrivit tuturor afacerilor și companiilor, indiferent de mărimea acestora sau domeniul de activitate.

Dacă până acum nu ați implementat un sistem de management al continuității activității în afacerea dvs. sau dacă doar ați luat în considerare această posibilitate, acum este momentul potrivit pentru a face acest lucru. Nicio afacere nu își permite să fie lovită de două ori. Fiți pregătiți, ca să puteți face față mai ușor provocărilor cu care se confruntă organizația voastră!

Pentru mai multe informații privind modul în care puteți utiliza standardele în momente de criză, accesați Cum să utilizăm standardele pentru a face față unei pandemii?

Pentru achiziționarea standardului SR EN ISO 22301:2020, accesați magazinul nostru online sau luați legătura cu departamentul Vânzări (vanzari@asro.ro).