Mod de organizare Cursuri online

Luând în considerare măsurile actuale referitoare la pandemia SARS CoV 2 și creșterea datorită creșterii riscurilor privind sănătatea, ASRO vine în sprijinul dvs. cu următoarele tipuri de cursuri adaptate cerințelor de distanțare socială, cerute de actualele împrejurări.

Din confortul și siguranța oferită de propriul dvs. birou sau chiar de propria dvs. locuință, puteți participa la cursuri online live în sistem videoconferință (GoToMeeting), cu lectorul ASRO și colegi de curs de pe întreg teritoriul țării. Avantajele acestor cursuri sunt:

  • Siguranța personală – Contactul cu lectorul ASRO și colegii de curs are loc numai în mediul virtual;
  • Economisiți timp și bani – nu există cheltuieli de călătorie sau cazare;

În cazul cursurilor online live fiecare participant va primi un link/adresă la care va trebui să se conecteze, unde se va întâlni cu lectorul și colegii de curs. În acest scop trebuie să aveți un calculator, laptop sau tabletă, acces la internet și o cameră video, căști și microfon pentru a putea intra în conexiune cu lectorul și colegii dvs.  Programul de curs va cuprinde și pauze, la fiecare două ore, iar în ultima zi de curs se va da testarea care se va transmite prin email, în timpul alocat, către lector. Certificatul va fi transmis prin curier la adresa indicată, în maxim 30 de zile de la finalizarea cursului. 

Cursurile online în sistem videoconferință se pot organiza pentru minimum 6 cursanți, maximum 10 cursanți. Pentru cursurile online ASRO acordă un discount de 10% din prețul de bază al cursului

Cursuri tip self-study cu posibilitatea de a pune întrebări și primi răspunsurile necesare de la lectorul ASRO, pe parcursul studierii materialelor de curs oferite.

Avantajele acestui tip de curs:

  • Libertatea învățării, fără restricții majore de timp. 
  • Ritmul propriu cu posibilitatea de a porni și opri programul în orice moment
  • Flexibilitate în alegerea datei examinării/testării finale.
  • Vă puteți stabili propriile obiective în funcție de timpul avut la dispoziție, din propria locuință sau din propriul birou;

În cazul cursurilor tip self study este necesar să aveți un calculator, laptop sau tabletă cu acces la internet. Materialele vor fi accesate dintr-un cloud, cu username și parolă pe care o veți primi prin email. Eventualele întrebări și formularul de testare vor fi transmise și descărcate din cloud sau prin email.

Pentru cursurile în sistem self-study se acordă o reducere de 15% din prețul de bază al cursului
Avantajele efectuării cursurilor la distanță, în sistem online, self-study sau e-learning:

FĂRĂ STRES! FĂRĂ RISCURI!

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți completând formularul AICI.