Comunicat

Având în vedere recomandările Grupului de Comunicare Strategică din cadrul Ministerului Afacerilor Interne referitoare la adoptarea  unor măsuri preventive, în scopul prevenirii îmbolnăvirii cu Coronavirus (Covid-19) vă aducem la cunoștință că în perioada 16 martie – 15 aprilie 2020, activitatea de relații cu publicul se va realiza doar prin telefon sau prin corespondență electronică.

Astfel:

  • ASRO sistează programul de lucru, fizic, cu publicul. Standardele pot fi comandate în magazinul online (magazin.asro.ro) sau cererile pot fi trimise la adresa de e-mail vanzari@asro.ro
  • În acestă perioadă plățile se vor putea face doar prin O.P. sau online, cu cardul bancar. Standardele se vor livra către clienți doar în variantă electronică, formatul tipărit (hârtie) nu va fi disponbil în această perioadă.

  • Cursurile organizate de către ASRO vor fi reprogramate în luna aprilie sau, cu acordul cursanților, vor fi realizate în sistem online. Pentru date suplimentare despre cursurile online sau reprogramarea cursurilor fizice vă rugăm să luați legătura cu dna. Florentina Stancu, e-mail florentina.stancu@asro.ro

  • Se vor reprograma toate ședințele de Comitet Tehnic din luna martie. Pentru reprogramarea ședințelor CT vă rugăm să luați legătura cu experții de standardizare.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin!