ASRO este partener Cities of Tomorrow #7

În data de 26 martie 2019 va avea loc cea de-a șaptea ediție a conferinței Cities of Tomorrow la JW Marriot Bucharest Grand Hotel. Această conferință este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK România), iar ASRO este partener instituțional.

Cities of Tomorrow #7 este un eveniment dedicat comunității și importanței implicării acesteia în dezvoltarea sustenabilă a regiunilor și orașelor așa cum sugerează și sloganul conferinței: E timpul să gândim global şi să acţionăm local. Noi. Comunitatea.

Noutatea pe care o aduce evenimentul din acest an o reprezintă competiţia de pitch-uri „Comunităţi în trialog”. 9 participanţi din 3 categorii – administraţie publică, societate civilă şi mediul de business – vor avea la dispoziţie câteva minute să își prezinte proiectele pentru oraşe sau regiuni care contribuie la dezvoltarea urbană, marketingul regiunii, dezvoltarea locaţiei investiţionale, implementarea de soluţii inteligente, îmbunătăţirea calităţii vieţii sau a dialogului între stakeholderi. Aceste proiecte vor fi evaluate de un juriu de specialitate, iar câştigătorii vor fi premiaţi de AHK România în vederea dezvoltării viitoare a proiectelor lor.

Puteți accesa pagina dedicată evenimentului aici.