A început competiția posterului pentru Ziua Mondială a Standardizării 2020

Vă plac provocările? Considerați că ideile și talentul dvs. ar putea veni în sprijinul standardizări? Comunitatea internațională de standardizare se află în căutarea celor mai creative postere privind protejarea plantei cu ajutorul standardelor.

În fiecare an, pe data de 14 octombrie, membrii ISO (Organizația Internațională de Standardizare), IEC (Comisia Electrotehnică Internațională) și ITU (Uniunea Internațională pentru Telecomunicații) sărbătoresc Ziua Mondială a Standardizării. Aceasta reprezintă o modalitate de a felicita eforturilor miilor de experți care elaborează standarde și documente tehnice standardizate, din întreaga lume.

Deși iubim natura și suntem conștienți de importanța acesteia în viețile noastre, în ultimii ani, activitățile industriale au venit cu un impact negativ asupra climei și a tuturor formelor de viață de pe pământ. În plus, creșterea rapidă a populației și procesele ample de urbanizare au necesitat utilizarea unor resurse care sunt limitate.

Pentru a reduce impactul uman asupra planetei noastre, avem nevoie de acțiuni concrete și instrumente adecvate, iar standardele reprezintă un astfel de suport. Utilizarea standardelor la scară largă contribuie la reducerea impactului producției și proceselor industriale asupra mediului, facilitează reutilizarea resurselor limitate și îmbunătățește eficiența energetică.

Ce trebuie să faceți?

Realizați un poster pe tema Protecting the planet with standards, iar afișul desemnat câștigător va fi utilizat în întreaga lume pentru a sărbători Ziua Mondială a Standardizării.

Mai mult, câștigătorul concursului va fi premiat cu 1.500 de franci elvețieni, în timp ce următoarele două locuri clasate vor primi fiecare câte 500 de franci elvețieni.

Afișele câștigătoare vor fi decise prin vot public.

Termenul limită pentru prezentarea candidaturilor la concurs este data de 21 iunie 2020.

Citiți regulamentul concursului aici.

Vestea bună? Acum aveți mai multe șanse să câștigați premiul cel mare. De ce? Concurenții pot depune până la trei postere!

Transmiteți creațiile dvs. prin e-mail la: contest@worldstandardscooperation.org.

Accesați și urmăriți paginile de Facebook și Twitter ale concursului pentru mai multe îndrumări interactive și informații relevante care să vă ajute în realizarea poster-ului.