O nouă versiune a SR EN ISO 5815-1:2020 privind calitatea apei

Sub influența diferiților factori (de mediu sau antropici), calitatea apei se poate modifica în timp. Din acest motiv, analiza periodică a acesteia a devenit obligatorie în întreaga lume.

Știați că la nivel internațional, există în jur de 300 de standarde doar pentru stabilirea calității apei? Acestea oferă o terminologie comună, metode de prelevare a apei și orientări privind raportarea și monitorizarea proprietăților acesteia.

Printre acestea se află și SR EN ISO 5815-1:2020, Calitatea apei. Determinarea consumului biochimic de oxigen după n zile (BODn). Partea 1: Metoda prin diluare și însămânțare cu adăugare de alitiouree care a fost adoptat la nivel național și care vine în sprijinul tuturor laboratoarelor de monitorizare și de control a calității apei din România.

Standardul este destinat atât testării apelor reziduale, cât și analizei apelor naturale și specifică determinarea consumului biochimic de oxigen a apelor cu un consum biochimic de oxigen estimat în intervalul 1 mg/l și 6.000 mg/l.

Pentru achiziționarea standardului accesați magazinul nostru online sau luați legătura cu Departamentul Vânzări (vanzari@asro.ro).

Membrii ASRO beneficiază de reduceri de 15 % la achiziția de standarde.