NOVEMBarh – primul hackathon al arhitecților din România

ASRO este partener al evenimentului NOVEMBarh 2018, primul hackathon al arhitecților din România. NOVEMBarh este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați.

Pe 24 noiembrie 2018, #NOVEMBarh aduce împreună 300 de participanți – arhitecți și invitați din domenii conexe. În cele 30 echipe, formate înainte de eveniment, arhitecții și colegii invitați, lucrează intensiv la crearea de soluții pentru 30 de teme.

Fiecare temă este aleasă pentru rolul extrem de important pe care îl joacă în evoluția pozitivă a profesiei de arhitect și în calitatea și siguranța mediului construit.

Prin formatul de hackathon #NOVEMBarh este singurul maraton de networking și co-creare de soluții de 16 ore cu 300 de arhitecți și experți invitați, din România.

La finalul #NOVEMBarh 2018, pe 24 noiembrie, inițiativele vor fi susținute public, de fiecare dintre cele 30 de echipe, în fața reprezentanților invitați din partea autorităților, universităților, asociaților profesionale, mediului de business.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina evenimentului – NOVEMBarh.