Importanța managementului activelor într-o organizație

Dacă organizația dvs. are mai multe active în centrul afacerii, veți ști că o strategie eficientă de management al activelor contribuie întotdeauna la rezultate mai bune în activitate.

Noul SR ISO 55002:2020, Managementul activelor. Sisteme de management. Linii directoare pentru aplicarea ISO 55001 oferă îndrumări pentru aplicarea unui sistem de management pentru managementul activelor.

SR ISO 55002 vine în sprijinul celor implicați în stabilirea, implementarea, funcționarea, mentenanța și îmbunătățirea unui sistem de management al activelor și a celor implicați în furnizarea de activități pentru managementul activelor, inclusiv furnizorii de servicii.

Standardul conține textul explicativ necesar pentru a clarifica cerințele specificate în ISO 55001 și furnizează exemple pentru susținerea implementării acestor cerințe, însă nu oferă îndrumări pentru managementul unor categorii specifice de active.

Pentru achizionarea lui SR ISO 55002:2020, accesați magazinul nostru online sau luați legătura cu Departamentul Vânzări (vanzari@asro.ro).

Membrilor ASRO li se acordă o reducere de 15 % din prețul standardului.