ASRO vine în sprijinul candidaților la examenul de atestare tehnico-profesională a verificatorilor de proiecte și a experților tehnici din construcții

În perioada 18 – 21 decembrie are loc, potrivit Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), o sesiune de atestare tehnico-profesională a verificatorilor de proiecte și a experților tehnici din construcții.

Peste 1.000 de candidați s-au înscris la examenele de atestare tehnico-profesională până la data limită, ceea ce reprezintă o cifră record, a declarat ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

Verificatorii de proiecte și experții tehnici se asigură că orice construcție din domeniul public sau privat este sigură și conformă cu standardele de siguranță la incendiu sau în caz de seism, și cele referitoare la igienă.

Cod – 15%proiectanti

ASRO – în calitate de organism național de standardizare, vine în sprijinul candidaților la Concursul de atestare tehnico-profesională a verificatorilor de proiecte și a experților tehnici, prin punerea la dispoziția acestora a unui cod de reducere de 15% la achiziția din magazinul online a standardelor cuprinse în bibliografia de concurs (cod15%proiectanti).

De asemenea, standardele pot fi comandate și prin e-mail la adresa: vanzari@asro.ro, cu mențiunea – Reducere Standarde Concurs Atestare Profesională Proiectanți. Codul de reducere este valabil până pe data de 30 decembrie, se aplică la achiziții de peste 1.500 lei și se introduce înainte de finalizarea comenzii:  15%proiectanti

Toți candidații și viitorii verificatori de proiecte și experți tehnici trebuie să respecte obligativitatea deținerii în mod legal a standardelor. Acestea vor fi personalizate cu numele persoanei fizice sau juridice.