Faceți față provocărilor energetice cu noul SR ISO 50004

În economia actuală, deținerea controlului asupra costurilor și menținerea competitivității sunt esențiale. Tot mai multe companii din lume, indiferent de dimensiune sau domeniu de activitate în care activează, au înțeles că un sistem de management al energiei corect implementat reprezintă cea mai rentabilă modalitate de a reduce cheltuielile de funcționare.

Noul SR ISO 50004:2020, Sisteme de management al energiei. Ghid pentru implementarea, întreținerea și îmbunătățirea unui sistem de management al energiei conform ISO 50001 face parte din seria de standarde pentru sistemele de management al energiei și prezintă recomandări practice și exemple pentru introducerea, implementarea, menținerea și îmbunătățirea unui sistem de management al energiei (SME) în conformitate cu abordarea sistematică din SR EN ISO 50001:2019.

Deoarece energia este cea mai mare cheltuială de funcționare controlabilă pentru majoritatea companiilor, reducerea costurilor de energie are un impact pozitiv asupra rezultatelor financiare finale. Atunci când este pus în aplicare corect, organizațiile își pot îmbunătăți performanța energetică fără a cheltui capital.

SR ISO 50004 se aplică organizațiilor cu niveluri diferite de experiență în managementul energiei și face parte dintr-o serie din ce în ce mai largă de standarde care vine în sprijinul organizațiilor ce au ca obiective eficientizarea și reducerea costurilor consumului de energie.

Pentru achiziționarea standardului accesați magazinul nostru online sau luați legătura cu Departamentul Vânzări (vanzari@asro.ro).

Membrilor ASRO li se acordă o reducere suplimentară de 15%.