Standarde române

srColecţia de standarde române cuprinde peste 28.000 de standarde în vigoare (atât standarde române originale, cât şi standarde române care adoptă standarde internaţionale şi europene) şi acoperă numeroase domenii: management, mediu, servicii, inginerie mecanică, inginerie electrică, construcţii, chimie şi altele.

Standardele române pot fi achiziţionate în următoarele variante:

  • pe hârtie şi
  • în format electronic
    • cu instalare şi vizualizare pe un singur calculator: preţul standardelor este acelaşi ca şi pe hârtie şi include vizualizarea pe un calculator şi tipărirea a 115 % din numărul total de pagini ale colecţiei.
    • cu instalare pe server şi vizualizare de către mai mulţi utilizatori pe baza de user şi parolă, cu un număr de accese simultane prestabilit. Acestea necesită şi achiziţionarea aplicaţiei InfoStandard WEB.

În magazinul online, standardele pot fi căutate după indicativul lor complet (ex. „SR EN ISO 9001”) sau după numărul standardului precedat şi urmat de pauză (ex. „ 9001 „).

Dacă nu cunoaşteţi indicativele standardelor de care aveţi nevoie, le puteţi căuta în magazinul online după domeniile stabilite conform clasificării internaţionale a standardelor (ICS). Pentru o mai uşoară căutare, cele 40 de domenii existente se divid în grupe şi subgrupe.

Pentru achiziţionarea standardelor române, vă rugăm să transmiteţi o comandă: