ASRO participă astăzi la Conferința „Conformarea cu Regulile de Concurență pentru Membrii Asociațiilor Profesionale”

ASRO participă astăzi la Conferința „Conformarea cu Regulile de Concurență pentru Membrii Asociațiilor Profesionale – Probleme de concurență și antitrust care implică asociații patronale și profesionale”, care are loc la hotelul InterContinental, sala Fortuna.

Asociațiile profesionale joacă un rol important în economie, îndeplinind numeroase funcții legitime care promovează competitivitatea industriei în ansamblu, reprezentarea în fața autorităților și contribuie la elaborarea de ghiduri de bune practici în sectorul de activitate.

 

Această întâlnire dintre specialiști ai Consiliului Concurenței, avocați specializați în dreptul concurenței și reprezentanți ai asociațiilor profesionale oferă o imagine a regulilor de conformare, a modelelor de bune practici si minimizare a riscului care pot fi implementate atunci când doriți să vă alăturați unei asociații profesionale din industrie și cum să participați la activitățile de asociere.

Pentru mai multe detalii, vizitați pagina evenimentului – Conformarea cu Regulile de Concurență pentru Membrii Asociațiilor Profesionale