ASRO participă la Romanian Security Fair – RSF în perioada 18-20 octombrie

Romanian Security Fair este o expoziție internațională bienală dedicată sistemelor şi serviciilor de securitate. Aceasta reprezintă principala platformă de discuții pentru companiile care deservesc piața și industria de securitate din România și din lume, dar și ocazia de a beneficia de rezultatele cercetării și inovației tehnologice și de a stabili noi contacte cu furnizorii și consumatorii de securitate.

Organizat o dată la doi ani, Romanian Security Fair aduce la standurile Pavilionului Central al ROMEXPO pe cei mai importanți producători de aparatură pentru securitate la nivel mondial precum și pe cele mai importante companii românești prezente pe piața tehnicii pentru securitate de la noi din țară, expozanții având la dispoziție peste 2000 de metri pătrați pentru a-și prezenta aparatura tehnică sau soluțiile IT pe care le produc sau le comercializează.

Romanian Security Fair 2018 va aduce în fața vizitatorilor aparatură și tehnologie de ultimă generație din domenii diverse ale securității: supraveghere video; detecţie, semnalizare şi stingere incendiu; monitorizare şi dispecerizare; securitate cibernetică; sisteme mecanice şi electromecanice de securitate; sisteme anti-efracţie; sisteme de control acces; alte sisteme de avertizare a pericolului precum şi accesorii de securitate.

Cea de a V-a ediţie a ROMANIAN SECURITY FAIR este organizată de ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICA DE SECURITATE în parteneriat cu ROMEXPO S.A., managementul evenimentului fiind asigurat de ITS EVENTS Management.

ARTS este o asociaţie de utilitate publică, apolitică, non-guvernamentală şi non-profit fondată în anul 2003. ARTS promovează și protejează interesele specifice ale membrilor săi și militează pentru dezvoltarea unui nivel înalt de securitate în România. ARTS asigură legătura dintre membrii săi și relațiile lor cu autoritățile publice, alte asociații și diverse institute și organizații. Misiunea ARTS este de a influența creșterea pozitivă a conceptului de securitate și a intereselor companiilor care servesc piața de securitate.

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICA DE SECURITATE împreună cu ROMEXPO SA vă aşteaptă în perioada 18-20 Octombrie 2018 să participaţi la o manifestare spectaculoasă a performanţei, în cadrul celei de a V-a ediţii a ROMANIAN SECURITY FAIR.

ASRO va participa în cadrul Romanian Security Fair cu un stand de prezentare.

Mai multe detalii pe pagina Romanian Security Fair.