Revista Construcțiilor

Revista Construcțiilor este o publicație lunară care cuprinde prezentări de materiale și tehnologii noi, studii tehnice de specialitate, prezentări de firme, informații de la patronate și asociații profesionale etc.

Revista se distribuie gratuit, in tot sectorul construcțiilor, celor mai importante societăți de proiectare, construcții, instalații, producție, import, distribuție și comercializare de materiale, scule și utilaje pentru construcții, beneficiarilor de investiții etc.

 

Electricianul

Revista ELECTRICIANUL este adresată antreprenorilor de construcții-montaj, proiectanților, arhitecților, regiilor locale și naționale, unităților industriale, distribuitorilor. 
 
ELECTRICIANUL este o revistă tehnică, orientată pe tehnologii, produse, materiale, echipamente din domeniul distribuției și transportului energiei electrice de joasă și medie tensiune. 

 

 

Agenda Construcțiilor

Agenda Construcțiilor este portalul pietei de construcții. Aici găsiți informații, știri, firme din: proiectare, arhitectură, antreprenoriat, construcții civile și industriale, instalații, edilitare.