Cursul: Modificări aduse de noua ediţie a standardului referitor la sisteme de management al siguranţei alimentelor, cerinţe pentru orice organizaţie din lanţul alimentar – SR EN ISO 22000:2019

Organismul Naţional de Standardizare – ASRO organizează în data de 4 aprilie 2019

Cursul: Modificări aduse de noua ediţie a standardului referitor la sisteme de management al siguranţei alimentelor, cerinţe pentru orice organizaţie din lanţul alimentar – SR EN ISO 22000:2019

Lector: Ing. Valentina DINCĂ, responsabil cu coordonarea activităţii de standardizare în următoarele comitete tehnice: 95, 97, 180, 298, 367, 372, 377, persoană cu experienţă în proiectarea, dezvoltarea, implementarea şi menţinerea unor sisteme de management al calităţii şi siguranţei alimentelor conform unor diferite referenţiale (sisteme care au fost certificate de organisme acreditate corespunzător), lector în domeniul principiilor şi metodologiei standardizării, în domeniul siguranţei alimentelor şi în alte domenii.

Obiectivele cursului: 

  • cursul urmăreşte înţelegerea noii structuri a standardului şi a modificărilor aduse de ediţia SR EN ISO 22000:2019, Sisteme de management al siguranţei alimentelor. Cerinţe pentru orice organizaţie din lanţul alimentar, precum şi a consecinţelor acestora asupra organizaţiilor care proiectează, dezvoltă, implementează şi menţin sisteme de management al siguranţei alimentelor.

Tematica abordată în timpul cursului:

  • scurt istoric;
  • noua structură a standardului;
  • modificări aduse de noua ediție a standardului; corelarea cu ediția anterioară;
  • aspecte legate de implementarea noilor cerințe, etc.

Grup țintă (cui i de adresează acest curs):

  • personalul organizaţiilor care proiectează, dezvoltă, implementează şi menţin sisteme de management al siguranţei alimentelor – specialişti/ responsabili cu SMSA, auditori interni, top management, personal cu responsabilităţi şi autorităţi privind SMSA;
  • personalul organismelor de certificare a sistemelor de management al siguranţei alimentelor;
  • personalul organismelor de certificare a sistemelor de management al siguranţei alimentelor;
  • auditorii sistemelor de management al siguranţei alimentelor;
  • profesionişti în domeniul sistemelor de management al siguranţei alimentelor (consultanţi, experţi tehnici, evaluatori, etc.);
  • alte persoane interesate.

Atuuri ale participării la cursurile de formare organizate de ASRO:;

  • 10% reducere la achiziţionarea standardului menţionat în acest anunţ;
  • 10% reducere din preţul cursului pentru membrii ASRO;
  • conţinut bogat de informaţii axat pe dezvoltarea de competenţe concrete şi de mare actualitate;
  • pronunţat caracter practic, utilizarea metodelor interactive (studii de caz, lucrul pe grupe, elaborarea sub îndrumarea formatorilor a propriilor proiecte);
  • formatori cu solidă experienţă atât în tematica programului, cât şi în susţinerea sesiunilor de formare în respectivul domeniu;
  • reduceri pentru mai mulţi cursanţi din partea aceleiaşi instituţii (reducerile referitoare la curs nu se cumulează);
  • locaţie centrală.

Alte informații:

  • Finalizarea cursului se va face cuCertificat de participare, eliberat de Organismul Naţional de Standardizare
  • Loc de desfăşurare curs: Str. Mendeleev, nr. 21-25, sector 1, Bucureşti – etaj 4, sala de curs ASRO – camera 408.
  • Durata: 1 zi
  • Perioada: 04.04.2019
  • Preţul: 450 lei/curs/cursant (la care se aplică TVA), taxa include examinarea, suportul de curs, sală + catering).
  • Plata se poate face în avans prin ordin de plată sau în ziua cursului la casieria ASRO.
  • Înscrierile se fac până la data de 01 aprilie 2019.

Detalii şi înscrieri:

Florentina Stancu, email: florentina.stancu@asro.ro, tel. 0743.030.213.