ASRO Members

  
COLLEGE ACollege of Certification Bodies

RENAR - organizație neguvernamentală, fără scop lucrativ, recunoscută ca organism național de acreditare unic
TUV AUSTRIA ROMANIA - efectuează servicii de certificare şi monitorizare specializată în calitate, siguranţă, mediu şi igienă alimentară
SRAC - certificare si evaluare a conformitatii
SRAC CERT -organism de certificare acreditat pentru certificarea sistemelor de management al calitatii
AOCAR - organism de certificare
COLLEGE B Beneficiaries' College

Asociația Inginerilor Proiectanți Structuri - AICPS - Asociația Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri, este o organizație profesională, cu
autonomie deplină, neguvernamentală, apolitică și cu activitate non profit. Personalitatea juridică este dobândită prin Hotărârea Judecătorească a Sectorului 1 București, sentința
nr.1390/27 aprilie 1990. Asociația Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri
funcționează în baza prevederilor O.G. nr. 26/2000.
Asociaţia pentru Compatibilitate Electromagnetică din România
Asociaţia Fermierilor din România
Asociaţia Generală a Inginerilor din România - Organizatie profesionala neguvernamentala, cu personalitate juridica, apolitica, cu activitate non profit, cu autonomie deplina, constituita pe durata nelimitata. Ea este o organizatie deschisa, cu un numar nelimitat de membri, persoane fizice si juridice, care-i recunosc statutul si doresc sa contribuie la realizarea obiectivelor sale. Organizarea si functionarea sa sunt stabilite prin statut.
Asociaţia Generală a Inginerilor din România - Filiala Cluj - Asociatia Generala a Inginerilor din Romania este o organizatie federativa, cu o structura flexibila, care se adapteaza cerintelor membrilor sai. AGIR actioneaza, prin structurile sale, ca o mare familie a inginerilor romani, fara deosebire de varsta, sex, origine etnica, nationalitate, convingeri politice sau religioase.
ALRO S.A - ALRO S.A. este o societate pe acțiuni înființată în anul 1961 în România. ALRO face parte dintr-un grup integrat pe verticală care produce aluminiu, care acoperă tot procesul tehnologic de la exctracția bauxitei și până la obținerea produselor procesate.
Asociaţia Naţională a Industriilor de Morărit şi panificaţie din România ANAMOB - Asociatia Nationala a Industriilor de Morarit si Panificatie din Romania - este o organizatie cu caracter profesional, neguvernamental, apolitica si fara scop lucrativ. Asociatia este persoana juridica romana, non-profit, inregistrata conform prevederilor legale.
Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România are drept scop organizarea, coordonarea și autorizarea exercitării profesiei de evaluator autorizat în România, reprezentarea și protejarea intereselor profesionale ale membrilor săi, asigurarea exercitării independente a profesiei de evaluator autorizat cu respectarea deontologiei profesionale și a unui înalt nivel de calificare profesională, precum și promovarea standardelor, metodelor și tehnicilor de evaluare în activitatea evaluatorilor autorizaţi.
Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile APIA - Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA) este o asociație din România care reunește cele mai importante societăți din domeniul automobilului: producătorii naționali, importatorii de autovehicule precum și alte firme din domeniul componentelor și accesoriilor auto sau al lubrifianților.
ARACO - Asociația Română a Antreprenorilor de ConstrucțiiARACO este asociaţie profesionala si patronală, confederativă, reprezentativă pentru ramura de construcţii-montaj, conform Legii 62/2011, neguvernamentală şi apolitică.
ARCTIC S.A Arctic este o companie producătoare de electrocasnice din România
Asociaţia Română pentru Tehnologii, Echipamente şi Mecanizare în Construcţii Cercetări pentru echipamente și tehnologii de mecanizarea construcțiilor
Asociaţia Română pentru Paletizare şi Containerizare La data de 29.09.1995, a fost constituita legal Asociatia Romana pentru Paletizare si Containerizare – ARPC, asociatie profesionala, apolitica si nonprofit, sub coordonarea Institutului Roman de Standardizare, in prezent Asociatia de Standardizare din Romania – ASRO.
Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitatedezvoltarea serviciilor de securitate privată şi maturizarea pieţei de profil
Asociaţia de Sudură din România Promovarea sudarii la nivelul întregii societati din Romania si sprijinirea membrilor sai pentru a asigura clientilor acestora servicii de înalta clasa amortizate la nivel european si international în domeniul sudarii si al procedeelor conexe sudarii.
Automobile DACIA este cel mai mare producător român de automobile
BRIO ELECTRIC Compania Brio Electric este un importator si distribuitor de materiale electrice si electroizolante, marcile Schneider, Himel, Eldon , Eaton, Philips, Varta, Gewiss si multi altii
CNCIR SA - Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor De Ridicat şi Recipientelor Sub Presiune.asigurarea funcţionării în condiţii de siguranţă a instalaţiilor/echipamentelor sub presiune, instalaţiilor de ridicat şi aparatelor consumatoare de combustibil.
Camera de comert și Industrie a Municipiului BucurestiCCIR Business Center Bd. Octavian Goga nr. 2 București 030982, România Tel.: 021.319.00.93 ccir@ccir.ro
Camera de Comert si Industrie Valcea ansamblul activitatilor de promovare, reprezentare si informare a mediului economic pe care le desfasoara, ca promotor al dezvoltarii si valorificarii resurselor economice si sociale, in termeni de cat mai inalta performanta.
HEIDELBERGCEMENT ROMANIA SA este unul dintre cei mai importanti producatori de ciment, betoane si agregate din Romania
COMPONENTE AUTO SA Cu o experienta de peste 35 de ani in industria de automobile, Componente Auto S.A (CAT Group), prin activitatea sa de design, dezvoltare si fabricare de componente si ansamble, se recomanda ca partener de incredere atat pentru piata de produse de prim montaj cat si pentru cea de piese de schimb.
Compania Naţionala de Administrare a Infrastructurii Rutiere - CNAIR desfasoara activitati industriale, de cercetare, de proiectare, de constructii, de întretinere, de învatamânt, etc. de asemenea, detine în concesiune elementele infrastructurii autostrazilor si drumurilor nationale, pe care le administreaza, exploateaza, întretine si repara
ELECTRICA SA Grupul Electrica este un jucător-cheie pe piața de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, precum și unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul serviciilor energetice.
SC MB TELECOM - LTD SRL
ELECTROLUX România SA companie producătoare de electrocasnice din Suedia
DELGAZ GRID distribuitor integrat de gaze naturale şi electricitate din România
EUROPEAN DRINKS SA Este o companie producătoare de băuturi răcoritoare și ape minerale din România
Fabrica de arme CUGIR SA obiect de activitate in domeniul fabricarii armamentului si a munitiei,
SC FINEX SRL FINEX este o firma de contabilitate cu sediul in Bucuresti, care furnizeaza servicii de contabilitate, consultanta financiara si fiscala, audit, expertize contabile si alte genuri de prestatii conexe.
VELUX ROMANIAVELUX este o companie de origine daneza, producatoare de ferestre pentru toate tipurile de acoperis si pentru toate tipurile de invelitori.
SC AMIBLU ROMANIA/HOBAS PIPE SYSTEM SRL-ILFOV Noi producem sisteme de conducte cu tehnologii de producţie de ultimă generaţie şi le comercializăm pentru aceste domenii de aplicare.
IBM ROMÂNIA SRLcel mai mare furnizor de Tehnologia Informatiei (TI) din lume
MAN AND MACHINE RO Man and Machine Romania face parte din grupul german Mensch und Maschine Software SE (M+M), unul dintre cei mai importanti furnizori europeni de solutii CAD/CAM (Computer Aided Design & Manufacturing), PDM (Product Data Management) si BIM (Building Information Management).
Intreprinderea de Cabluri şi Materiale Electroizolante producători de cabluri și materiale izolante
Institutul de Cercetări și Proiectări Vagoane Arad - ICPV construcţia şi reparaţia materialului rulant.
CRH CIMENT (ROMANIA SA) CRH este un grup international, lider in domeniul materialelor de constructii, cu peste 87000 de angajati, in aproximativ de unitati, din 37 de tari.
PETROSTAR SAObiectivul PETROSTAR pe termen lung rămâne acela de a fi principalul furnizor al serviciilor de proiectare şi consultanță în industria de petrol şi gaze din România, activând într-un mediu concurențial dinamic.
PETROTEL-LUKOIL S.AO tradiţie de peste 100 de ani a prelucrarii ţiţeiului, in mai multe etape de dezvoltare, extindere de capacitati şi diversificare produse. Preluata, în 1998, de către Compania Lukoil, s-a transformat in cea mai moderna rafinarie a Grupului.
Societatea de Transport Bucureşti principala companie de transport public de persoane din București și județul Ilfov.
Telekom Romaniatelecomunicații
SC CONSITRANS SRL Consitrans este una dintre cele mai importante companii din România în domeniul infrastructurii de transport rutier, aerian și naval și furnizăm urmatoarele servicii în construcţii în toate domeniile ingineriei civile.
Societatea Naţională a Apelor MineraleSa dezvoltam sectorul de exploatare a apei minerale naturale în Romania. Sa oferim clientilor nostri cea mai buna apa, asa cum am facut in ultimii 20 de ani. Sa punem pe harta lumii Romania ca fiind un jucator important in ceea ce priveste volumul resurselor dar si din punct de vedere al calitatii apei.
SNGN ROMGAZ SARomgaz este cel mai mare producator si principal furnizor de gaze naturale din Romania
SC OMV PETROM SA
Societatea Naţională pentru Transportul Gazelor Naturale TRANSGAZ" S.A. are ca scop îndeplinirea strategiei naţionale stabilite pentru transportul, tranzitul internaţional, dispecerizarea gazelor naturale şi cercetarea-proiectarea în domeniul transportului de gaze naturale prin efectuarea, cu respectarea legislaţiei române, de acte de comerţ corespunzătoare obiectului de activitate aprobat prin Actul Constitutiv.
Uzina Mecanică Cugir obiect de activitate in domeniul fabricarii armamentului si a munitiei,
UNILEVER S.AAtunci când consumatorii caută alimente echilibrate din punct de vedere nutritiv sau înghețată delicioasă, săpunuri accesibile care îndepărtează bolile, șampoane de lux sau produse de uz casnic, există multe șanse ca marca pe care aceștia o aleg să fie una din mărcile noastre
CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A MUNICIPIULUI BUCURESTI
CNP POSTA ROMANA SA
SC PIPE LIFE ROMANIA SRLPipelife este unul dintre liderii mondiali in productia de sisteme de tevi de plastic, prezent in 26 de tari. Producem si comercializam o gama larga de sisteme de tevi de calitate
ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU SĂNĂTATE ŞI SECURITATE ÎN MUNCĂ organizatie profesionala, non-guvernamentala, de drept privat care reuneste specialisti in domeniul securitatii si sanatatii in munca in scopul schimbului de informatii si de bune practici.
SOMACO GRUP PREFABRICATE Grupul de firme Somaco este unul dintre cei mai mari producatori de elemente prefabricate din beton utilizate în domeniul infrastructurii rutiere, electrice si de apa canal, precum si al constructiei centrelor comerciale, logistice sau de producţie din tara. De asemenea, Somaco este unul dintre cei mari producatori de beton celular autoclavizat (BCA) din tara, brandul cel mai cautat in regiunea Moldova.
CN Imprimeria Nationala SAValorificarea experientei si tehnologiei pe pietele de securitate aflate in crestere.Valorificarea experientei si tehnologiei pe pietele de securitate aflate in crestere.
AIFR - Asociatia Inginerilor Feroviari din Romania - AIFR – este o organizatie profesionala, independenta, apolitica, patrimoniala, neguvernamentala, constituita ca persoana juridica, inregistrata la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, sub nr.257, in 19 august 1992. Ea reuneste in randurile sale ingineri din cadrul companiilor si societatilor comerciale furnizoare si reparatoare de material si echipament feroviar, din institutii de proiectare, cercetare si invatamant superior de specialitate .
LOYAL IMPEX SRLPrincipalele obiecte de activitate sunt proiectarea, execuția, mentenanța instalațiilor pentru construcțiile civile, industriale, inginerești, și semnalizări rutiere.
SC TIAB SATIAB este integrator de sisteme pentru industrie, tertiar si infrastructura.
CN CFR SA Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" - SA este Managerul de Infrastructură Feroviară din România, care administrează şi întreţine infrastructura feroviară publică şi o serie de componente de infrastructură privată
APMCR - Asociatie profesionala in domeniul productiei de materiale pentru constructii.
CNR CME - Asociația Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al EnergieiPrincipala organizatie mondiala in domeniul energiei; Fondata in 1924; Are ca misiune promovarea furnizarii si utilizarii durabile a energiei pentru binele tuturor Are afiliate Comitete Membre autonome in aproape 100 de tari din lumea intreaga.
UCM REŞIŢA Uzina Constructoare de Mașini (UCM) Reșița este o companie producătoare de utilaje grele din România
VEOLIA ENERGY ROMANIA (DALKIA)Veolia este lider mondial în furnizarea serviciilor de apă, de energie şi de salubritate.
SC STRABAG SRL este unul dintre concernele de constructii de top din Europa.
ROFMAInfiintata in anul 2009, ROFMA – Asociatia Romana de Facility Management este o organizatie profesionala non-profit, avand ca scop reunirea tuturor specialistilor din Romania in domeniile property si facility management pentru a dezvolta o viziune unitara, atat teoretica, cat si pragmatica, la inalt nivel european si de a oferi suport educational, informational si legislativ membrilor sai.
LEIER ROMcomercializeaza materiale si elemente prefabricate pentru constructii
Valeg Creative Solutions S.R.L. Firma VALEG Creative Solutions urmareste sa va aduca idei, solutii si servicii care sa va ajute sa beneficiati de avantajele generate de folosirea cogenerarii – scopul nostru este mai mult decat simpla vanzare a echipamentelor – noi ne propunem sa initiem acea transformare pe care utilizarea energiei inteligente o poate aduce in viata dvs: cheltuielile mai mici cu energia pot genera direct economii prin reducerea facturilor la electricitate, dar si indirect prin reducerea costurilor produselor si serviciilor dvs (care va cresc competitivitatea si numarul de clienti). Scopul final al firmei VALEG Creative Solutions este sa creeze o retea de micro-centre functionand cu energie obtinuta prin cogenerare – o “unda” de energie inteligenta care sa genereze prosperitate, dezvoltare durabila sau cresterea comfortului pentru partenerii nostri , precum si reducerea poluarii globale.
Asociaţia Inginerilor de Instalaţii din România AIIR- Valahia - AIIR, este o organizatie profesionala, autonoma, fara scop patrimonial, neguvernamentala, cu personalitate juridica, care reprezinta interesele inginerilor din domeniul instalatiilor sanitare, incalzire, ventilare, climatizare, frig, electrice si gaze, care activeaza in invatamant, cercetare, proiectare, executie si exploatare.
TPA Societate pentru asigurarea calităţii şi inovaţii SRL - TPA Societate pentru Asigurarea Calităţii şi Inovaţii (TPA) reprezintă centrul de competenţă pentru tehnologia materialelor de construcţii în cadrul grupului STRABAG SE, unul dintre principalele concerne europene de construcţii, fiind specializat în asfalt, beton, lucrări de terasament şi geotehnică
Asociaţia Română pentru IluminatAsociația Română pentru Iluminat” (A.R.I.), organizație profesională fondată în martie 2014 de către producători de echipamente de iluminat și specialiști în domeniul iluminatului și al iluminării,
METALBAC&FARBEdomeniu de activitate producerea de vopsele, emailuri, grunduri, lacuri, diluanti si materiale pentru marcaje rutiere orizontale.
TIMKEN ROMANIAThe Timken Company proiectează și produce rulmenţi și componente ale transmisiei de putere mecanică.
ANPROGAZ - Protejarea si reprezentarea intereselor membrilor sai prin urmarirea aplicarii corecte a legislatiei si a principiilor economice necesare asigurarii unui climat sanatos al pietei din sectorul gazelor naturale.
COLLEGE C Consumers' College

AADIC-APCONS-IaşiAsociația pentru Apărarea Drepturilor și Intereselor Consumatorilor Iași
APC RomaniaAsociaţia Pro Consumatori este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi nonprofit, înfiinţată încă din anul 1990, care are ca principal obiectiv apărarea, promovarea şi reprezentarea prin toate mijloacele legale ale drepturilor şi intereselor consumatorilor în raporturile cu agenţii economici şi instituţiile statului
Institutul pentru Protecţia Consumatorilor şi a Concurentei
FAC - Federatia Asociatiilor de Comsumatori- Obiectivele asociației sunt: protejarea drepturilor și intereselor legitime ale consumatorilor, constientizarea consumatorilor asupra drepturilor pe care le au, dezvoltarea de programe și proiecte în scopul realizării acestor obiective.
Fundația IPCOC - INSTITUTII SI ORGANIZATII IMPLICATE IN ASIGURAREA PROTECTIEI CONSUMATORILOR
ANPCPPSR
Asociația InfoConsOrganizatie de Protectie a Consumatorilor
COLLEGE DCollege of Research, Development and Innovation

ACDITC BIMTECH - Asociația pentru Cercetarea, Dezvoltarea și Implementarea Tehnologiilor în Construcții BIMTECH
Asociaţia Română a Apeieste o asociaţie patronală şi profesională.
Institutul de Cercetare şi Proiectare pentru Industria Lianţilor si Azbocimenţilor CEPROCIM - Institutul de Cercetare şi Proiectare pentru Industria Lianţilor si Azbocimenţilor
Asociaţia pentru Numerotarea Internaţională a Articolelor din România
Institutul European pentru Stiinţe Termice
Institutul de Igiena si Sanatate Publica VeterinaraLaboratorul este un instrument tehnic al autoritatii veterinare centrale si pentru siguranta alimentelor avand rolul de a monitoriza sanitar veterinar produsele alimentare prin: efectuarea verificarilor nivelurilor unor poluanti, aditivi, incarcatura biologica, biotoxine, inainte ca alimentul sa intre in lantul alimentar.
Institutul pentru Controlul Produselor Biologice şi Medicamentelor de Uz Veterinar I.C.B.M.V. este unitate cu personalitate juridică şi funcţionează ca instituţie publică bugetară, în subordinea A.N.S.V.S.A., având ca obiectiv controlul produselor biologice de uz veterinar fabricate de unităţile producătoare, îmbunătăţirea calitativă prin cercetări ştiinţifice proprii în scopul asigurării sectorului zootehnic cu produse biologice, seruri şi vaccinuri de bună calitate, avizarea şi propunerea de introducere în practică de noi preparate, după experimentarea lor, asigurarea întreprinderilor producătoare cu tulpini microbiene şi virusuri necesare fabricării preparatelor, rezolvarea litigiilor referitoare la eficacitatea produselor, dintre producători şi beneficiari.
Institutul de Cercetare şi Proiectare pentru Electrotehnică cercetări în domeniul electrotehnicii dar și în domenii conexe
Institutul de Diagnostic şi Sanatate Animală instituţie publică de interes naţional, în subordinea Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.
Institutul de Metale Neferoase şi Rare IMNR are o poziţie strategică în domeniul metalurgiei neferoase. Obiectivul general al IMNR presupune dezvoltarea institutului pentru a deveni un leader național în domeniul științei și tehnologiei materialelor pe bază de metale neferoase și integrarea deplină în Aria Europeană de Cercetare. Inovarea și transferul de cunoştințe sunt în centrul activității noastre de cercetare-dezvoltare. Integritatea și angajamentul pentru excelenţă sunt caracteristicile culturii noastre organizaționale.
Institutul Naţional de Cercetări Aerospaţiale "ELIE CARAFOLI" The National Institute of Aerospace Research “ELIE CARAFOLI” - INCAS has carried out its activity under this name since the 15th of July 1991, according to the certificate of registration at the Chamber of Commerce and Industry of Bucharest, number J.40/6492/1991, having the SIRUES code 40/12.52.193. INCAS has carried out its activity under different names and structures for about 50 years (since 1950) when The Applied Mechanics Institute of the Romanian Academy was established. Later on, in 1965, the Institute of Fluid Mechanics (also belonging to the Romanian Academy) has separated from this institute as a company specialized in the aeronautical and space fields.
Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Protecţia Muncii "Alexandru Darabont"
Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Textile şi Pielărie Cercetare stiintifica (fundamentala si aplicativa), elaborare de studii, strategii, studii de diagnoza si prognoza, elaborari si revizuiri de standard.
Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Construcţii şi Economia Constructiilor" Obiect de activitate: elaborarea tehnologiilor si proiectarea instalatiilor pentru epurarea apelor uzate rezultate din industria chimica si petrochimica.
Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Maşini şi Instalaţii Destinate Agriculturii şi Industriei Alimentare" întreaga arie de probleme specifice lucrărilor din agricultură şi industria alimentară
Institutul Naţional de Studii şi Cercetări în Comunicaţii INSCC mission is to support and promote technologies, systems and services in the field of communications - support for the development of the Information Society in Romania.
Institutul Naţional pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă Institutul efectuează cercetări în scopul dezvoltării cunoștințelor, a soluțiilor tehnice de prevenire, protecție și limitare a exploziilor (reacții de ardere rapidă), generate de amestecuri aer-substanțe inflamabile (gaze, vapori, cețuri și prafuri combustibile) sau de substanțe periculoase cu proprietăți explozive intrinseci (explozivi de uz civil, articole pirotehnice).
Institutul de Studii şi Proiectări Energetice
Centrul de cercetare pentru calitatea produselor textile şi protecţia mediului
PRO OPTICA SA
UNIVERSITATEA "Aurel Vlaicu" - Arad
UNIVERSITATEA "POLITEHNICA" DIN TIMIŞOARA
UNIVERSITATEA TEHNICĂ DIN CLUJ NAPOCA
UNIVERSITATEA DIN BACAU
UNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS
ARISI - Asociația Română a Inginerilor de Securitate la Incendiuasociație profesională, apolitică, non-guvernamentală și non profit deschisă tuturor celor care activează în domeniul securității la incendiu și care continuă traditia științifică a Societății Române de Protecție la Incendiu - SORPINC
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara
ICEPRONAV ENGINEERING one of Europe’s largest independent ship design and marine engineering consultancies, with clients world-wide
UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA
Ordinul Auditorilor Energetici din România
EITS - Institutul European pentru Stiinţe Termice
GS1-EAN Asociaţia pentru Numerotarea Internaţională a Articolelor din România - stabileste şi promovează un sistem naţional şi multiindustrial pentru identificarea produselor, serviciilor si locatiilor si comunicaţia electronica, pe baza de standarde acceptate international, pentru beneficiul si eficientizarea activitatilor de productie, desfacere en – gross si distributie en – detail din tara noastra

COLLEGE E Authorities' College
AGENŢIA NAŢIONALĂ A MEDICAMENTULUI
DIRECTIA SANITAR VETERINARAautoritate de reglementare în domeniul sanitar-veterinar și pentru siguranţa alimentelor,
I S C I R - Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicatorganul de specialitate al administrației centrale, responsabil în numele statului pentru asigurarea măsurilor de funcționare în condiții de siguranță a instalațiilor și echipamentelor, privind funcționarea în condiții de siguranță a instalațiilor sub presiune, instalațiilor de ridicat și a aparatelor consumatoare de combustibil,
MINISTERUL ECONOMIEIOrgan de specialitate al administrației publice centrale, în subordinea Guvernului, care aplică strategia și Programul de guvernare în domeniul economiei și finanțelor publice.
Ministerul Cercetării și Inovării organul de specialitate al administrației publice centrale, cu personalitate juridică, care se organizează și funcționează în subordinea Guvernului. Ministerul Cercetării și Inovării are rol de sinteză și coordonare în aplicarea Strategiei și Programului de guvernare în domeniul cercetării științifice, dezvoltării tehnologice și inovării
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE este unul din ministerele care fac parte din Guvernul României.
MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE ŞI ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
ANMDM Agentia Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale - autoritatea nationala competenta in domeniul medicamentului de uz uman, dispozitivelor medicale si evaluarii tehnologiilor medicale
U.M. 0276
ANPC - Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului Autoritatea coordoneaza si realizeaza strategia si politica Guvernului in domeniul protectiei consumatorilor, actioneaza pentru prevenirea si combaterea practicilor care dauneaza vietii, sanatatii, securitatii si intereselor economice ale consumatorilor.
MINISTERUL APARARII NATIONALE- DEPARTAMENTUL PENTRU ARMAMENTElaborarea politicilor de achiziții și coordonarea implementării acestora în cadrul ministerului, precum și fundamentarea sub aspect tehnic a politicilor de înzestrare;
STS – SERVICIUL DE TELECOMUNICAȚII SPECIALE

We would be honoured if, based on your freely expressed consent, you became an ASRO member and take part in the national standardization governance.

ASRO members may participate and directly express their opinion regarding the activity of the association in order to support the achievement of its objectives: development of the national standardization and participation in the European, regional and international standardization.

We suggest setting up a meeting in order to discuss in detail how you can support the national standardization.

Partnership Expert

asro@asro.ro

+4 021 316 32 96