Conferința Europeană în domeniul standardizării

Conferința Europeană în domeniul standardizării – Standards advance and deepen the Single Market

Palatul Parlamentului, 7 iunie 2019

Conferința Europeană în domeniul standardizării – Standards advance and deepen the Single Market este organizată, în contextul deținerii de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, de către Ministerul Economiei și Organismul Național de Standardizare – ASRO. Evenimentul va reuni un număr mare de reprezentanți la nivel înalt ai comunității de standardizare, ai industriei, precum și ai Comisiei Europene și ai altor părți interesate din domeniul standardizării europene.

Standardizarea este un subiect important pe Agenda Președinției Române la Consiliul UE, care are ca motto Coeziunea, o valoare comună europeană. Standardele europene pe care le elaborează organizațiile de standardizare sprijină implementarea obiectivelor strategice europene, cum ar fi Piața Unică digitală, Inovarea, Securitatea și contribuie la stabilitatea economică și dezvoltarea Europei și a Pieței  Unice. 

Conferința va reprezenta o ocazie pentru încheierea festivă a Inițiativei comune privind standardizarea – JIS și, de asemenea, un prilej de discuții pe teme strategice, precum: Oportunități și provocări ale Pieței interne după 2020 și Globalizarea – modul în care standardizarea conectează piețele.

Pentru a participa la conferință, vă rugăm să vă înregistrați la adresa de email: standardsconnectmarkets@asro.ro și să parcurgeți procesul de acreditare până la data de 21 mai 2019, prin utilizarea link-ului https://www.asro.ro/accreditation/.

Agenda Conferinței

Location Map