Aniversare ASRO

 

ASRO are deosebita plăcere de a sărbători 20 de ani de la înființare și 90 de ani de la crearea primei comisii de standardizare în România.

În cadrul evenimentului vor fi abordate teme cum ar fi: impactul standardizării în dezvoltarea economică a țării noastre, adaptarea politicilor din infrastructura calității la provocările mediului economic, evenimentele notabile din evoluția instituţiei. Vom premia oamenii și companiile care s-au implicat de-a lungului timpului în susținerea și promovarea standardizării.

Vor participa invitați de la nivel internațional: ISO, ETSI, CEN&CENELEC, reprezentanţi de seamă ai autorităţilor din țara noastră, companii şi instituţii publice – membri ASRO și membri ai comitetelor tehnice de standardizare, reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale, ai mass media, ai mediului universitar şi ai organizaţiilor societăţii civile.

Cu ocazia acestui eveniment vă propunem un concurs.

Ești student și îți plac provocările?
Ai auzit de standarde?  Ai lucrat cu ele?
Atunci ai mari șanse să câștigi concursul
!

Scrie despre standarde sau creează un logo și poți pleca la Bruxelles la StandarDays CEN/CENELEC sau ai șansa de a participa la un ogram de internship plătit, de 6 luni, în cadrul ASRO.

Concursul are două categorii, detalii aici.

 

 

12 Octombrie 2018, ora 10, București, Hotel InterContinental, Sala Rondă